Carrosserie Topmotors 37
Carrosserie Topmotors 37

Top Kwaliteit

Top Motors werkt voortdurend aan zijn kwaliteitsbeleid en beantwoordt aan alle vereiste kwaliteitsnormen. Wij streven naar een uitstekende servicewaar uw wensen voorop staan.

Carrosserie Topmotors Duurzaam Repareren
Carrosserie Topmotors Duurzaam Repareren

Duurzaam repareren

Al meer dan 30 jaar zetten wij ons maximaal in voorduurzaamheid. Zo gebruiken onze carrosseriebedrijven lucht drogende verven en vervangen ze waar mogelijk minder onderdelen. Dit zorgt voor minder uitstoot, bespaart veel tijd en energie en heeft zo een positieve invloed op onze samenleving. Ook onze afvalstroom reduceren en recycleren we, waarna die wordt opgehaald door erkende verwerkingsbedrijven. We doen er alles aan om een beter leefmilieu te creëren en dragen dan ook met trots dit groene label.

Top Kwaliteit

Onze Fleetservices

Wij verzorgen uw vloot efficiënt en kostenbesparend:Bieden U een dienstenpakket aan op maat van ieder bedrijf. Een medewerker maakt een digitale schadeopname samen met de bestuurder waarbij de(ex)-bestuurder het schaderapport ondertekend .Waarbij de wagenparkbeheerder deze onmiddellijk digitaal ontvangt .

Carrosserie Topmotors 12
Carrosserie Topmotors 12

Erkend hersteller

Als erkende hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasing bedrijven geniet u van vele voordelen:

  • Wij verzorgen het complete schadedossier, een versnelde beeldexpertise en houden steeds alle partijen op de hoogte.
  • Een vervangwagen wordt ter beschikking gesteld tijdens de duur van de herstelling.
  • Is er een RDR-regeling (Directe Regeling) voorzien? Dan hoeft u niks meer voor te schieten en regelen we alles met uw verzekeraar.
  • Heeft u een omniumverzekering? In samenspraak met uw verzekeraar kan u een korting krijgen of kan uw vrijstelling wegvallen.
  • Een basis check-up en poetsbeurt.
  • Blijvende garantie op de uitgevoerde werken volgens expertiseverslag.