Herstellingen voor alle merken

Wij herstellen de wagens van alle merken steeds met originele onderdelen, zodat u ten allen tijde blijft genieten van de fabrieksgarantie.

Erkend hersteller

Als erkend hersteller voor alle grote verzekeringsmaatschappijen en voor de leasingmaatschappijen Arval, ALD/Axus, Direct Lease en J&T Autolease kunnen wij een vlotte en efficiënte dossierafhandeling doen. Via het online communicatieplatform, Informex, kunnen wij bij een positief afgehandeld dossier gebruik maken van het “Derde betalerssysteem”. Dit houdt in dat wij de factuur voor u rechtstreeks kunnen regelen, zo hoeft u niets meer voor te schieten.

Door te kiezen voor een erkend hersteller heeft u tevens recht op het gebruik van een gratis vervangwagen tijdens de duur van de herstelling en vervalt of zakt uw franchisebedrag bij schade in omnium.

Gespecialiseerde vakmensen

Top Repair beschikt over een gemotiveerd team van ervaren mensen. Onze schadebeheerders hebben jarenlange ervaring en zullen u administratief bijstaan waar mogelijk. De herstelling van uw voertuig komt in de handen van onze gedreven en goed opgeleide carrossiers. Jaarlijks volgen zij meerdere scholingen om zo up to date te blijven van de meest recente technieken.

Wat te doen bij een ongeval?

Lees meer